Godkänt pantentskydd för energikatalysatorn

Andrea Rossis energikatalysator har nu blivit beviljad patentskydd, om så bara i Italien. Granskningen fortsätter nu för att skyddet skall gälla även övriga världen. Det verkar dock ännu vara oklart om patentet ger Rossi något utrymme att offentliggöra några av de delar i konstruktionen som han hittills vägrat avslöja. Ny Teknik skriver exempelvis att den granskning det italienska patentverket gör är mer formell och mindre teknisk än den internationella proceduren. Jag vet för lite om patentprocessen och de regelverk som styr detta för att kunna uttala mig om vilken faktiskt betydelse detta får. Fortsättning följer.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i E-Cat, kall fusion. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *